Facebook

Biddinghuizen blikt terug op prachtig weekeinde

Biddinghuizen blikt terug op prachtig weekeinde Amersfoort - 1 oktober 2007.  Behalve het weer werkte alles en iedereen mee. Biddinghuizen kan terugblikken op een prachtig weekeinde waarin duidelijk werd dat de leus ‘Biddinghuizen. We doen het samen’ niet zomaar uit de lucht gegrepen is.

Het was een week waarin veel dingen samen kwamen in Biddinghuizen. De opening van winkelcentrum De Ruif op donderdagavond mocht rekenen op grote publieke belangstelling. Uit de speeches werd duidelijk dat het goed gaat met Biddinghuizen, maar dat we niet achterover kunnen leunen. Ons dorp moet groeien om de levensvatbaarheid van winkels en andere voorzieningen te waarborgen.Vrijdagavond was de jeugd aan de beurt, met feest m.m.v. Radio 538 in de feesttent. De jongeren (en iedereen die daar nog toe rekende) vierden een prachtig feest. Zaterdag was een dag waarop het maar niet ophield met regenen. Maar de mensen uit Biddinghuizen lieten zich hierdoor niet weerhouden de braderie in het centrum te bezoeken. Veel kramen, de pleintjes in ons vernieuwde centrum konden meteen hun dienst bewijzen. Ondanks alle nattigheid een prachtige dag.

Ruim tweehonderd personen schoven ’s avonds aan bij de dorpsmaaltijd. Buiten was het koud, maar de kachels in de tent zorgen dat het binnen behaaglijk was en de bezoekers lieten zich de stamppotten goed smaken. Zaterdagavond alweer feest in de tent en kon er genoten worden van een gezellig dorpsfeest.
.
De lopers en de fietsers die ultra-atlete Ria Buiten zaterdag ophaalden vanuit Elburg hadden ook last van de regen en de kou. Verkleumd kwamen ze aan voor tapperij het Koetsiertje. Ook Ria was helemaal verkleumd. Het laatste uurtje van de Zuiderzeeroute was door de regen en kou en het feit dat ze niet op het eigen tempo kon lopen het moeilijkste. Maar gelukkig wachtte haar een warm welkom en dat maakte veel goed.’Biddinghuizen. We doen het samen’ is niet iets dat zomaar geroepen wordt. De afgelopen week hebben we deze leus echt waar gemaakt en als dorp laten zien dat we samen veel bereiken kunnen en tot resultaten kunnen komen.

Iedereen die hieraan meegewerkt heeft: Bedankt!

Klik hier voor alle foto's

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat