Facebook

Twee jaar sportkleding voor Ria Buiten

Twee jaar sportkleding voor Ria Buiten Amersfoort - 13 september 2007.  Newline Functionele Sportkleding uit Hattem gaat ultra-atlete Ria Buiten gedurende twee jaar in de sportkleding steken. Ria Buiten start op 25 september haar megaproject ‘Ria’s Run tegen leukemie’.

‘Ria’s Run tegen leukemie’ start met het lopen van de Zuiderzeeroute. In 2009 zal Ria Buiten de inzamelingsactie afsluiten met het deelnemen aan de Transeurope Footrace, een 4500 kilometer lange hardloopwedstrijd van zuid Italië naar de Noordkaap.

Running specialist Newline draagt de prestaties van Ria een warm hart toe, zo laat directeur Rien Mulder weten. Ons bedrijf is altijd geïnteresseerd in atleten en atletes die voor het voetlicht treden. Ria Buiten hebben we in 2005 al eerder gesponsord in het Rondje Nederland. Nu sprak het ons nog extra aan in verband met het goede doel waarvoor Ria deze actie gaat aanpakken met het lopen van enorme afstanden’, aldus Mulder, die hoopt dat de inzamelingsactie veel zal opleveren.

Door het sturen van een sms-je naar 3010 met de woorden GO RIA kan de actie gesteund worden (€ 0,70 per sms) Financiële bijdragen kunnen gestort worden op bankrekening 132287641 t.n.v. Stichting Ria’s Run te Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat