Facebook

De vlag uit voor Ria

De vlag uit voor Ria Amersfoort - 1 oktober 2005.  Na een tocht van meer dan 2000 kilometer, komt ultra-atlete Ria Buiten vandaag aan in Biddinghuizen, alwaar ze feestelijk wordt gehuldigd.

Onderdeel van de intocht en huldiging, is een korte rondrit door het dorp. De route hiervan is Plein, De Voor, Cultuursingel, De Dreef. De omwonenden van de route hebben al een schrijven ontvangen met het verzoek de vlag uit te hangen. Via deze weg wil Dorpsbelangen dit ook vragen aan de indirect omwonenden.

Straten
Om het plaatje compleet te maken, zou het mooi zijn als ook de bewoners van de Akkerhof, Weidehof, Fruithof en Boshof de vlag zouden uithangen. Natuurlijk zijn ook alle andere dorpsgenoten welkom de feestelijkheid ten toon te spreiden en 'te vlaggen'.

Intocht
Ria wordt rond 19.00 uur verwacht in het dorp. De route waarlangs zij zal gaan, zal als het aan Dorpsbelangen ligt vol staan met mensen. Zij roepen alle inwoners van Biddinghuizen op plaats te nemen langs de route om onze 'held' toe te juichen. Voor de sfeer zou het helemaal af zijn, als de kinderen (of ouders) lichtjes zouden meebrengen.


De Cultuursingel, vorig jaar tijdens de feestweek

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat