Facebook

Pedicure verzorgt Ria’s pijnlijke teen

Pedicure verzorgt Ria’s pijnlijke teen Amersfoort - 19 september 2005.  In de zeventiende etappe van het Rondje Nederland liep Ria Buiten vandaag het traject tussen Kruiningen en Zuiddorpe over een afstand van 65 kilometer.

Geen regen vandaag, ze hield dus droge voeten. Bovendien een relatief kort traject, de pijnlijke kleine teen, waar ze al een paar dagen last van heeft, kon een beetje worden ontzien.

Al om 14.15 uur wist ze te finishen in Zuiddorpe en kon ze haar onderdanen de welverdiende rust geven.

Zwembad
Er was vandaag een hotel met zwembad voor Ria gereserveerd, dus heeft ze lekker kunnen ontspannen door een paar baantjes te trekken na een mooie route langs de Westerschelde.

‘Ik heb enorme schepen voorbij zien varen, echt indrukwekkend. Verder veel over dijkjes gelopen. Het is hier heel mooi en ik heb een lekkere dag gehad’.

België
Grote delen van de route liepen door België, waar Ria door alle publiciteit inmiddels ook bekendheid geniet. Mensen bieden haar onderweg spontaan iets te drinken aan en geven haar geld voor het goede doel.

De teen
Met haar teen gaat het nog niet beter, maar de situatie is gelukkig niet achteruit gegaan. Vandaag had Ria zelf op provisorische wijze (met tape en stukjes koffiefilter om te absorberen) haar voet verbonden.

Het bleef goed zitten en de plek is niet groter geworden. Vanavond zal een pedicure haar voet verzorgen en verbinden. Ria hoopt dat de open plek zal indrogen door het gebruik van speciale pleister en ze zou het ook niet erg vinden als het iets minder pijn ging doen.

Morgen de achttiende etappe Zuiddorpe - Aardenburg, een afstand van 74,5 kilometer
Totaal gelopen: 1160 kilometer
Nog te gaan: 844,5 kilometer

Verslag: Rita van Westen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat