Facebook

Drontens bedrijf biedt Ria beltegoed aan

Drontens bedrijf biedt Ria beltegoed aan Amersfoort - 14 september 2005.  Vandaag de twaalfde etappe van Ohé en Laak naar Schaft over een afstand van 75 kilometer.

Voor Ria was het geen makkelijke dag. ‘Ik heb wel lekker gelopen, maar ik vond de route niet zo prettig en heb er behoefte aan lekker een avondje voor mezelf te hebben’. En dat gaat ze doen. Het hotel waar ze vandaag logeert is erg prettig en Ria gaat genieten van een avondje rust.

Ze liep vandaag alleen en weet niet zeker of ze nu verkeerd gelopen is of niet, maar een deel van de route liep ze over een provinciale weg, waar de auto’s langs haar heen raasden. ‘Misschien heb ik net een verkeerde afslag genomen en liep het pad waar ik eigenlijk moest lopen wel in de buurt van die weg. Ik elk geval liep ik de goed kant op, dus verdwaald ben ik niet. Maar ik loop niet graag vlak bij rijdende auto’s’, aldus Ria.

Overal op straat wordt ze inmiddels herkend, zwaaien mensen en roepen haar aanmoedigingen toe. ‘Dat is heel leuk om mee te maken’, vertelt ze. Ook ontvangt ze zo nu en dan cadeautjes, zoals gisteren toen ze een zilveren fotolijstje kreeg aangeboden en een nieuwe rugtas.

Er was vandaag nόg een cadeautje voor Ria. Jan de Vries van Flevo Telecom biedt de hardloopster voor alle dagen dat ze nog loopt in haar Rondje Nederland tien Euro beltegoed aan om te kunnen bellen met haar Noorse partner Trond Sjåvik.

‘Er lijkt me niets erger dan verliefd zijn en niet met je geliefde te kunnen praten omdat je geen beltegoed hebt, daarom stelt Flevo Telecom dit graag ter beschikking voor iemand die zo’n geweldige prestatie neerzet voor een goed doel’, aldus De Vries.

De ultra atlete is bijzonder blij met dit cadeau. Doordat ze bijna niet in de gelegenheid zijn te e-mailen omdat Ria onderweg is, rijzen de telefoonkosten voor Ria en Trond de pan uit.

Morgen de etappe Schaft – Lage Mierde over een afstand van 67 kilometer
Totaal gelopen: 818 kilometer
Nog te gaan: 1187 kilometer

Verslag: Rita van Westen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat