Facebook

Vuurwerk bij aankomst Ria

Amersfoort - 15 september 2005.  Op 1 oktober zal Ria Buiten finishen in Biddinghuizen, na ruim tweeduizend kilometer hardgelopen te hebben langs de grenzen van ons land.

Dorpsbelangen Biddinghuizen zal rond de aankomst van Ria een groot feest organiseren. Bij aankomst van Ria zal er vuurwerk afgestoken worden.

Ria loopt voor een goed doel, voor kinderen met een stofwisselingsziekte. Op de website wordt u dagelijks op de hoogte gehouden van haar belevenissen: http://riabuiten.biddinghuizen.org.

Ron de Koster Vuurwerk, een bedrijf dat in Duitsland gevestigd is, heeft Dorpsbelangen Biddinghuizen aangeboden gratis vuurwerk te verzorgen bij de aankomst van Ria, om de feestvreugde rond haar aankomst te vergroten. Uiteraard zullen we van dit aanbod dankbaar gebruik maken.

Op 1 oktober, rond 19.00 verwachten we de komst van Ria, die in gezelschap van de Loopgroep Biddinghuizen aan zal komen in Biddinghuizen. Dan zal ook het vuurwerk worden afgestoken. De beste plaats om het vuurwerk te bekijken zal zijn op het grasveld naast Garage Kamphuis.

Vriendelijk verzoek aan iedereen lopend naar deze plek te komen, zeker niet met de auto, omdat er in de buurt geen parkeergelegenheid is en de aanwijzingen van de medewerkers van Dorpsbelangen die daar aanwezig zullen zijn op te volgen.

Dorpsbelangen Biddinghuizen

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat