Facebook

Welkom Thuis voor atlete Ria Buiten

Amersfoort - 3 juli 2009.  Ultra-atlete Ria Buiten is weer terug van haar Europese hardloopavontuur. Op vrijdagavond 10 juli is er een Welkom Thuis bijeenkomst in Het Koetshuis. Aanvang 19.30 uur.

Ondanks het feit dat de hardloopwedstrijd van het uiterste zuiden van Europa tot de Noordkaap voor Ria Buiten noodgedwongen onderbroken werd door een ziekenhuisopname wegens ernstige bloedarmoede, heeft ze toch prestatie van wereldformaat neergezet. Na de bloedtransfusie kwam ze sterk terug in de race en wist vele malen als eerste vrouw de finish te bereiken.

Op vrijdagavond 10 juli willen we Ria officieel welkom thuis heten in Biddinghuizen en het geldbedrag dat ingezameld is voor de Stichting Leukemie overhandigen aan dhr. Gijs Beukhof. Met dit geldbedrag zal in het VU Medisch Centrum te Amsterdam nader onderzoek gedaan worden naar Leukemie. (meer informatie hierover zie http://www.riasrun.nl)

Tevens zal er een doorlopende presentatie zijn van de foto’s die Ria tijdens haar ruim vierduizend kilometer lange voettocht heeft gemaakt. Uiteraard is er ook ruimschoots de gelegenheid om Ria zelf te spreken over haar avontuur.

Iedereen is van harte uitgenodigd op vrijdagavond 10 juli in Het Koetshuis, aanvang 19.30 uur.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat