Facebook

Ria loopt 24 kilometer

Amersfoort - 30 mei 2009.  Nu het van de Zweedse doktoren weer mag, is Ria voorzichtig weer begonnen met hardlopen. Vrijdag heeft ze vierentwintig kilometer meegelopen van Västbacka richting Sveg.

Een voorzichtig begin, want Ria heeft heel wat achter de rug. En dat voelt ze goed in haar lijf. Het was zelfs heel erg onwennig voor haar om weer een flinke afstand hard te lopen. En dat wil wat zeggen voor iemand als Ria! Want hoeveel kilometers zou ze in de benen hebben? Dat moeten er heel veel zijn. Gedurende de eerste kilometers, was ze toch nog een beetje duizelig, maar dat herstelde gelukkig snel.

Haar plan is zaterdag ongeveer dertig kilometer te gaan lopen. Zondag weer een paar kilometer erbij. Net zo lang tot ze moeiteloos de gehele etappes weer mee kan lopen. Ria verwacht dat ze er minstens een week over zal doen om volledig mee te kunnen komen met de rest. De laatste twee weken van de race wil ze weer volledig meelopen. Met als doel om op 21 juni naast Trond en met de vlag van Biddinghuizen in de hand op de Noordkaap te staan, tijdens de Middernachtszon.In de groep lopers is enthousiast gereageerd op de terugkeer van Ria. Men heeft enorm met haar meegeleefd tijdens haar periode van ziek zijn en iedereen is blij dat ze er weer is.Het landschap is Zweden is prachtig. De lopers logeren in een vakantiepark, aan een klein riviertje (zie foto). Ria geniet van het landschap, de heldere luchten en van de koelte en de rust van noord Europa. Toch is Zweden lang niet zo mooi als Noorwegen, vindt ze. Maar kan het misschien zijn dat ze toch wat bevooroordeeld is, met een Noorse vriend?

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat