Facebook

Herstel wil maar niet vlotten

Amersfoort - 18 mei 2009.  Ondanks het feit dat Ria nauwelijks meer last heeft van de blessure en dat het weer lukt beter te eten en te slapen, wil het echte herstel maar niet vlotten.

Ze blijft last houden van vermoeidheid. Het lopen gaat nog niet zoals ze wel zou willen.

‘Ik heb het gevoel alsof mijn lichaam herstellende is van een ziekte. Alsof ik een flinke griep heb gehad of zo’, vertelt Ria. Tussen de oren zit het volgens haar niet, want ze is opgewekt en optimistisch. Alleen haar lichaam wil niet mee.

Vanmorgen ging ze de eerste tien kilometers goed van start, toen was het op. En als je dan nog ruim vijfenzestig kilometer moet….. Dan duurt de dag lang.

Een eentonige route was het vandaag, bijna de hele weg langs een kanaal. Over een pad met kiezelsteentjes, die ze telkens uit haar schoenen moest halen. Het zat niet mee.

Toch houdt ze de moed er in. ‘Ik ben ervan overtuigd dat ik het ‘loopgevoel’ wel weer terug krijg. En wat mij betreft mag dat morgen zijn, want op deze manier is er niet veel aan. Het zijn zware dagen’.

Morgen van Bienenbûttel naar Trittau over een afstand van bijna zeventig kilometer. Daarna volgen een paar dagen van relatief korte afstanden. Ria hoopt dan een beetje te kunnen herstellen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat