Facebook

Nog steeds tweede

Amersfoort - 8 mei 2009.  Wederom lukt het niet telefonisch contact te krijgen met Ria. Waarschijnlijk moet ze een nieuwe telefoonkaart aanschaffen die in Duitsland gebruikt kan worden en heeft ze daar, mede door de late aankomsttijden, geen tijd voor.

Wel is duidelijk dat ze gefinisht is vandaag en nog steeds tweede staat in het Algemeen Klassement.Nog steeds een tweede plaats dus, maar de Japanse Furuyama Takako komt nu wel heel dichtbij. Het verschil tussen haar en Ria is inmiddels minder dan een uur. Ria kwam vandaag als eenenveertigste binnen. Iets beter al weer dan gisteren, toen was ze de vijftigste die over de eindstreep kwam. Maar welke conclusie we hieraan mogen verbinden? Dat blijft raden.Feit is dat we weer een dag verder zijn en dat Ria ondanks een flinke blessure nog steeds in de race is. Morgen, op de eenentwintigste dag van de race, wordt er weer heel wat van de deelnemers gevraagd. Ruim tachtig kilometer voor de boeg en dat is niet fijn als je met een blessure loopt.Via de blog van Annemieke Cloosterman op http://www.transeurope-footrace.org valt te lezen dat Theo Cloosterman, die aan het begin van de Footrace uitviel vanwege dezelfde blessure als Ria, zich weer bij de lopers heeft gevoegd. Fijn dat hij weer mee kan doen, al is hij natuurlijk buiten het klassement gekomen.

Theo Cloosterman loopt ook voor Stichting Ria ’s Run tegen Leukemie. Op deze blog valt ook te lezen dat Ria gisteren een moeilijke dag had. De andere Nederlandse lopers voor Ria’s Run, Jan Nabuurs en Theo Kuijpers doen het uitstekend, evenals Ria’s partner Trond. Goed nieuws.Ria, mocht je dit lezen; we willen hier in Biddinghuizen heel graag weten hoe het met je gaat! Stuur een mailtje, leen een telefoon van iemand anders of probeer iemand naar een telefoonwinkel te laten gaan om en nieuwe kaart voor je te kopen. Sterkte morgen. We leven met je mee.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat