Facebook

Zwemmen voor leukemie levert bijna € 3000,= op

Amersfoort - 23 april 2009.  Leden van de Zwem- en Poloclub Nunspeet gebruikten hun avondtraining om geld in te zamelen voor een goed doel. In het sportfondsenbad De Brake hebben zij bijna € 3000,-- aan sponsorgeld opgehaald voor Ria’s Run tegen leukemie.

Op dinsdagavond 21 april werd door jong en oud de hele avond enthousiast gezwommen, terwijl vrijwilligers de ingevulde sponsorlijsten controleerden en het ingezamelde geld telden. De meeste kinderen en jongeren wisten voor wie ze het deden: voor Ria. Alleen bij de achternaam leverde dat wat problemen op: was het nu Run of Buiten? Niet vreemd natuurlijk als je weet dat het gaat om Ria’s Run.

Het bedrag kan nog wat hoger worden, omdat niet iedereen het sponsorformulier heeft ingeleverd. In Italië loopt Ria Buiten inmiddels elke dag haar etappes. Ze heeft nu 3 dagen achter de rug met in totaal zo’n 200 km en ze heeft nog ruim 4000 km voor de boeg. Over 2 maanden hoopt ze te finishen op de Noordkaap.

Zeer welkom
De opbrengst van de zwemmers is zeer welkom en als ze terug is gaat de totale opbrengst van Ria’s Run naar het VU Medisch Centrum om vernieuwend onderzoek te doen naar leukemie (zie www.leukemie.nl). Iedereen kan Ria’s Run tegen leukemie steunen: Stichting Ria’s Run, rek.nr. 132287641 te Biddinghuizen. Of een SMS sturen: GO RIA naar 3010 (€ 0,70 per bericht).Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat