Facebook

RPM-marathon: de instructeurs

RPM-marathon: de instructeurs Amersfoort - 28 oktober 2008.  Geen marathon zonder enthousiaste instructeurs. De drie RPM-instructeurs van Joy4life: Petra Meinders – Stephan Goudkuil – Simon Feikema zijn er klaar voor.

Weken, zo niet maanden, zijn zij al met de voorbereidingen bezig: eerst de juiste muziekkeuze en dan intensief aan de gang met een verantwoorde opbouw (zwaarte) van de workout.

Voor Stephan en Simon is dit hun 2e marathon; voor Petra haar 1e ! Om RPM-instructeur te kunnen worden is een intensieve 3-daagse basisopleiding noodzakelijk.Jaarlijks volgen zij daarbij nog 4x een training om hun vaardigheden zo optimaal mogelijk te houden. Ieder van hen geeft gemiddeld zo’n 2 – 3 RPM-workouts per week. Bovendien zijn zij alle drie –naast hun werk voor Joy4life- fervente buitenfietsers. Juist daarom spreekt het RPM-concept hen zo aan.

Er wordt met een gezonde spanning naar de marathon toe geleefd: een unieke ervaring voor een instructeur om voor een zaal met zo’n 100 deelnemers hun workout te mogen geven. Verder mag nog gezegd worden dat ook zij hun inspanning belangeloos leveren voor het goede doel waarvoor gefietst wordt: Ria’s Run tegen Leukemie. Daarom rekenen zij graag op uw support a.s. zaterdag vanaf 18.30 uur in Het Koetshuis.

Voor meer informatie: http://www.j4l.nl / 0321 – 33 22 44.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat