Facebook

Stuur Ria een sms

Stuur Ria een sms Amersfoort - 16 november 2007.  Op zaterdagmiddag 17 november om 14.00 uur gaat Ria Buiten in Monaco van start om het wereldrecord afstandlopen in zes dagen te verbeteren.

Dat betekent in zes dagen zoveel mogelijk kilometers lopen en zo weinig mogelijk slapen.

Tijdens het lopen is er weinig afwisseling. Het parcours bestaat uit een één kilometer lang traject dat loopt langs de haven van Monaco waar de luxe jachten van de jetset afgemeerd liggen. Om het record op haar naam te zetten moet Ria het rondje langs de haven bijna achthonderd keer afleggen.

Uiteraard heeft Ria haar MP3 speler met favoriete muziek bij zich om verveling tegen te gaan. Maar ze zou het prettig vinden tijdens het lopen sms-jes te ontvangen Op die manier heeft ze tijdens het lopen telkens iets te lezen en weet ze dat er in Biddinghuizen met haar meegeleefd wordt.

U kunt uw sms bericht voor Ria sturen naar 06 38092047.

In het gastenboek van de site http://www.riasrun.nl kunt u ook berichten voor Ria kwijt, maar dat leest ze dan pas na de race. De strijd van Ria tegen Leukemie steunt u door een bedrag over te maken op rekening 132287641 t.n.v. Stichting Ria’s Run te Biddinghuizen.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat