Facebook

Grote spinning actie voor Ria’s Run

Amersfoort - 22 oktober 2007.  Op 10 november zal in het Koetshuis te Biddinghuizen een spinning marathon plaatsvinden om de strijd van ultra-atlete Ria Buiten tegen Leukemie te steunen. Niemand minder dan de bekende wielerlegende Leontien van Moorsel komt meefietsen.

De deuren van het Koetshuis gaan al om 18.00 uur open en een uur later gaan de eerste fietsers van start. Meer dan vijftig fietsen zullen opgesteld staan in het Koetshuis. Vanwege de grote belangstelling wordt nog geprobeerd om nog meer fietsen naar Biddinghuizen te halen. Pas na middernacht zullen de pedalen weer tot stilstand komen.

Er zal in Biddinghuizen op 10 november in totaal op z’n minst 250 uur gefietst gaan worden. Deze gezamenlijke sportieve prestatie zal geleverd worden om de ziekte Leukemie een halt toe te roepen. Meedoen? Dan moet u er heel snel bij zijn, er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Opgeven kan bij http://www.j4l.nl of telefonisch via 0321-332244.

Ria's Run
Alle opbrengsten van de avond zullen ten goede komen aan de actie Ria’s Run tegen Leukemie, van de Biddinghuizense ultra-atlete Ria Buiten. Uiteraard zal Ria Buiten zelf tijdens de spinning marathon ook aanwezig zijn in het Koetshuis. De hele avond zal in het teken staan van sportiviteit en solidariteit met Leukemie patiënten.

Niet meefietsen, maar toch meedoen? Dan kan. De komende twee weken ontvangt u bij aankoop van twee visproducten bij C1000 Schuurhuis een bon, waarmee u kunt meedingen naar mooie prijzen. De eerste prijs is een prachtige ATB fiets, welke uitgereikt zal worden door Leontien van Moorsel. Maar er is meer te winnen: een kledingpakket, een magnetron.... Deze actie is mogelijk gemaakt door C1000 Schuurhuis en Klamer Fietsen.

Koop dus de komende weken vis bij C1000 Schuurhuis en kom op 10 november lopend naar het Koetshuis voor een geweldige sportieve avond. Want wie weet. Misschien gaat u wel op uw gewonnen ATB fiets naar huis.

Stichting Ria's Run / Organisatie Spinning Marathon

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat