Facebook

Spinningmarathon met Leontien van Moorsel

Amersfoort - 13 september 2007.  Niemand minder dan wielerlegende Leontien van Moorsel komt op zaterdagavond 10 november naar Het Koetshuis te Biddinghuizen om mee te doen aan de 2e RPM (spinning) marathon van sportcentrum Joy4Life in Het Koetshuis.

Doel van de marathon is zoveel mogelijk geld inzamelen voor Ria’s Run tegen Leukemie.

Joy4life organiseert deze marathon in nauwe samenwerking met de organisatoren van Ria’s Run: een inzamelingsactie van ultra-atlete Ria Buiten voor de strijd tegen leukemie. Deze bijzondere actie loopt tot 2009. In dat jaar zal de inzamelingsactie z’n climax bereiken en gaat de 52 jarige ultraloopster mee doen aan de Trans Europe Footrace, een hardloopwedstrijd die voert van het zuidelijkste puntje van Italië naar de Noordkaap.

Door het organiseren van deze RPM-marathon stelt Joy4life iedereen die zijn of haar steentje wil bijdragen aan deze actie, in de gelegenheid dit te doen door sportieve deelname aan dit uitdagende fietsevenement. Iedereen vanaf 12 jaar kan zich inschrijven voor deelname aan minimaal 1 of maximaal 5 uren fietsen. Kosten: minimaal € 10,- per fiets/ per uur. Dit geld gaat geheel naar het goede doel! Tip: laat u sponsoren door familie, vrienden, of werkgever.

Deelnemers hoeven niet noodzakelijk fiets (spinning/rpm)-ervaring te hebben, maar dienen zeker fit te zijn en over een gezonde basisconditie te beschikken.

Behalve een fantastische sportcarrière levert Leontien van Moorsel een diepmenselijk verhaal over afzien, winnen, vallen en glorieus terugkeren. Bovendien geeft ze op enthousiaste en motiverende wijze spinning clinics. Zij is er bij op 10 november in Biddinghuizen, met dank aan C1000 Schuurhuis.

Meer informatie over RPM of over deze actie is te lezen op http://www.j4l.nl . Via deze website kunt u zich tevens opgeven voor de marathon. Bellen mag ook: 0321 – 33 22 44 (Joy4life Biddinghuizen).


Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat