Facebook

SMS actie voor Ria’s Run

SMS actie voor Ria’s Run Amersfoort - 1 september 2007.  Ultra-atlete Ria Buiten zal op 25 september vanuit Biddinghuizen van start gaan met het lopen van de Zuiderzeeroute.

De inzamelingsactie van Ria voor de strijd tegen Leukemie kan gesteund worden door het sturen van een sms met de woorden GO RIA naar 3010. Kosten per sms bedragen € 0,70

Op dinsdag 25 september zal Ria Buiten om 9.00 uur vanaf het Plein te Biddinghuizen starten met de Zuiderzeeroute om op zaterdag 29 september ook weer in haar woonplaats te finishen. Met het lopen van deze ruim vierhond kilometer lange afstand begint tevens de inzamelingsactie onder de naam Ria’s Run. Het is de bedoeling zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen Leukemie. Hiertoe werkt Ria nauw samen met de Stichting Leukemie.nl, die het project ‘Ik loop voor de Lol’ (looporganisatie leukemiestichting) in het leven heeft geroepen.

De eerste etappe van de Zuiderzeeroute die Buiten gaat lopen voert van Biddinghuizen naar Lemmer over een afstand van 89 kilometer. Op woensdag 26 september staat er 90 km op het programma, van Lemmer naar Den oever. Donderdag 27 september gaat de route verder naar Edam, 91 kilometer. De twee laatste dagen zal Ria een relatief korte afstand lopen. Van Edam naar Spakenburg, 76 km en daarna naar Biddinghuizen, 60 kilometer.

Het is de bedoeling dat het ingezamelde geld besteed gaat worden aan een concreet project. Welk project dat zal zijn wordt momenteel door de werkgroep, die Ria met dit project begeleid, bekeken. In 2005 verbond Ria Buiten haar vorige grote uitdaging, het lopen van een ‘Rondje Nederland’, ook aan een goed doel, toen was het geld bestemd voor kinderen met een stofwisselingsziekte.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat