Facebook

Alweer!

Alweer! Amersfoort - 3 juni 2009.  Ria is echt terug. Het succes van gisteren was geen incident. Ook vandaag liet ze, net als gisteren, alle vrouwen achter zich en finishte ze als eerste vrouw in Strömsund.

En dan was er ook nog bezoek uit Biddinghuizen. Een aangename verrassing.
Tjisse van der Ploeg schreef op 1 mei het volgende in het gastenboek van http://www.riasrun.nl:Hallo Ria, 4500 km hardlopen is een enorme uitdaging, maar jij kunt het. Zeker weten. Op dag 44 ben je in Hackas en daar hoop ik je ontmoeten om je aan te moedigen. Zelf ben ik dan ook op weg naar de Noordkaap. Maar dan op de motor. Veel sukses met jou enorme prestatie. Bewonderenswaardig !!Tjisse hield woord, want gisteren stonden er vijf stoere motorrijders compleet met vlag van Biddinghuizen bij de finish op Ria te wachten.Maar liefst vijfhonderd kilometer hadden ze omgereden om Ria te begroeten. Uitgerekend op de dag waarop het na een lange moeizame periode eindelijk weer wilde lukken. De timing kon niet beter!

Ook vandaag was het weer koud in Zweden. In de vroege ochtend kwam het kwik maar nauwelijks boven nul. Perfect weer voor Ria en alweer kwam ze als eerste dame over de finish. Alle twijfel is weg. Ria is terug.Het is genieten in Zweden. Niet alleen van goede loopresultaten, ook van het landschap en de natuur. Van de rust en de uitgestrektheid.De prachtige luchten en het kilometers ver kunnen kijken en al lopende het landschap aan je voorbij zien trekken. Het is duidelijk dat Ria er weer plezier in heeft.Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat