Facebook

Een nieuwe matras

Een nieuwe matras Amersfoort - 17 mei 2009.  Van haar zus Hillie heeft Ria een nieuwe matras gekregen. Zo eentje die zichzelf opblaast zodra je de stekker in het stopcontact doet.

En daarop heeft ze heel goed geslapen. Het is duidelijk dat het elke dag een beetje beter gaat. Ook vandaag weer een iets betere tijd, maar de gehele afstand hardlopen gaat nog niet.

De nieuwe schoenen waar ze sinds vrijdag op loopt hebben voor een blaar gezorgd, precies onder haar voet. Lastig, maar niet meer dan dat, volgens Ria. Ze is wel wat gewend. Over een paar dagen zitten die nieuwe schoenen als gegoten. Een kwestie van inlopen. De blessure aan haar scheenbenen is nu echt helemaal over.


Jan Nabuurs, loopt ook voor Ria’s Run, werd vandaag tweede. Hij doet ’t meer dan uitstekend!

De lopers zijn inmiddels in het noorden van Duitsland aangekomen en aan de foto’s te zien lijkt het landschap daar wel een beetje op Flevoland. Het weer is lekker koel en Ria heeft heel bewust zichzelf niet geforceerd. Iedere dag een stukje verder hardlopen, tot ze er weer helemaal is. En straks in Zweden laten zien wat ze kan. Ze staat overigens nog steeds op de vierde plaats in het Algemeen Klassement.


Als je niet beter zou weten zou je denken dat dit Flevoland is

’s Avonds gaat ze vroeg naar bed, zo rond een uur of zeven. De oude matras ligt onder de nieuwe. Trond plaagt haar er mee. Je lijkt wel de prinses op de erwt, zei hij. Maar Ria ligt prins(es)heerlijk op twee matrassen. Nog een half uurtje lezen in de tijdschriften, die ook meegebracht zijn en genieten van een zak echte Nederlandse drop. Morgen om vijf uur gaat de wekker weer.


Noord Duitsland of Flevoland?

Woensdag gaat een aantal mensen uit Biddinghuizen bij Ria op bezoek.
Wilt u haar iets sturen? Uw post dient uiterlijk dinsdag binnen te zijn.
Ria Buiten
Postbus 50
8256 ZH Biddinghuizen.

Morgen gaat het van Stûde naar Bienenbûttel over een afstand van bijna 77 kilometer. De loper hebben bij aankomst daar meer dan 2000 kilometer gelopen! En hele prestatie. Van de 68 lopers die in Italië gestart zijn er nog 53 in de race. Onder hen is, ondanks een week van tegenslag, nog steeds ‘onze’ Ria Buiten uit Biddinghuizen. Daar mogen we best trots op zijn.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat