Facebook

Ondanks wandeldag nog steeds tweede

Ondanks wandeldag nog steeds tweede Amersfoort - 7 mei 2009.  De Trans Europe Footrace is vandaag aangekomen in Seeg, Duitsland. De atleten hebben de Alpen achter zich gelaten. Helaas wilde het niet lukken vandaag telefonisch contact te krijgen met Ria. Maar de uitslagen zeggen genoeg. Dit was weer een wandeldag.

Ria heeft gisteren al laten weten dat ze vandaag weer zou gaan wandelen om haar blessure te laten genezen. Ze kwam als vijftigste binnen, zo valt te zien op de uitslagenlijst, dus ze heeft woord gehouden. Rustig aan doen is de enige remedie tegen Shin splint. Ze heeft geen keuze.


De Alpen voorbij

Ondanks weer een wandeldag staat ze nog steeds op de tweede plaats in het Algemeen Klassement. Weliswaar nog maar twee uur voor Furuyama Takako, maar toch.

Naar verwachting zal Ria het ook morgen rustig aan doen. Het wordt de derde wandeldag op rij, daarna moet het volgens haar prognose weer langzaam beter gaan.


Officiële ontvangst in Seeg

Morgen, de twintigste dag, voert de route van Seeg naar Pfaffenhausen. Bijna 65 kilometer, dus iets korter dan de gemiddelde afstand. Wellicht zal Ria dan haar vaste plekje op de tweede plaats kwijtraken. Geeft niets. Ze heeft nog zes weken en twee dagen om het goed te maken. Dat moet lukken.


Het was warm vandaag

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat