Facebook

Ria Buiten gaat voor wereldrecord in Monaco

Ria Buiten gaat voor wereldrecord in Monaco Amersfoort - 13 november 2007.  Het ministaatje Monaco staat vanaf vrijdag 16 november een hele week in het teken van de loopsport.

Ook ultra atlete Ria Buiten zal daar van de partij zijn en deelnemen aan No Finish Line. Haar doel is proberen het wereldrecord afstandlopen in zes dagen op haar naam te zetten.

Zoveel mogelijk kilometers lopen in zes dagen, dat is de uitdaging van Ria Buiten. Het parcours is een één kilometer lang traject dat langs de haven van Monaco loopt. Het record staat nu op 773 kilometer. Ria Buiten wil proberen dit te gaan verbeteren.

Vrijdagmiddag 16 november om 14.00 uur zal Ria van start gaan. Hoe ze het precies gaat aanpakken weet ze nog niet. Telkens twaalf uur lopen en twee uur slapen is een mogelijkheid, maar misschien gaat ze twintig uur lopen en dan ’s nachts vier uur slapen. Later deze week zal ze de beslissing hierover nemen. De verrichtingen van de deelnemers aan No Finish Line kunnen gevolgd worden via http://www.nofinishline.com.

Ook aan deze wedstrijd wordt door Ria Buiten deelgenomen in het kader van haar inzamelingsactie Ria’s Run tegen Leukemie. Alle kosten voor deelname worden door Ria zelf betaald. Donaties komen dus helemaal ten goede aan de strijd tegen Leukemie. Mensen die Ria willen steunen kunnen dat doen door het zenden van een sms met de tekst GO RIA naar 3010. Een bedrag overmaken naar rekening 132287641 t.n.v. Stichting Ria’s Run te Biddinghuizen kan natuurlijk ook.

U kunt om haar aan te moedigen een berichtje voor Ria plaatsen in het gastenboek op haar website: http://www.riasrun.nl.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Deze website is gerealiseerd en gesponsord door Sybit | Software op Maat i.s.m. BHZNet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat